Coronapreventie producten

Mondkapjes

Mondkapjes zijn sinds de uitbraak van het Coronavirus niet meer weg te denken in onze samenleving. Ook mondkapjes bieden nu een kans om jouw doel of bedrijf te promoten.
Meer info..

Gezichtsschermen

Verklein het contact met virussen en bescherm de gezondheid van uw personeel met een gezichtsscherm. Het scherm bedekt de ogen, neus en mond.
Meer info..

Balieschermen

Het baliescherm is dé bescherming tegen spatten en is belangrijk voor uw klanten en personeel.
Meer info..

Baliestickers ‘Houd afstand a.u.b.’

Met de baliestickers ‘houd afstand a.u.b.’ geeft u aan dat iedereen in uw bedrijf zich aan de regel: ‘1,5 afstand’ moet houden om verspreiding van het Coronavirus  te voorkomen.
Meer info..

Vloerstickers ‘Wacht achter deze lijn a.u.b.’

De stickers worden geleverd als losse stickers en zijn bedoeld voor op een stenen of houten vloer.
Meer info..

Deurstickers ‘Houd afstand a.u.b.’

De stickers worden geleverd als losse stickers en kunnen we leveren in normaal en in spiegelbeeld.
Meer info..

Stickers
Blok ‘1,5 M’

Met de vierkante stickers ‘1,5 M’ geeft u aan dat iedereen in uw bedrijf, zich aan de regel: ‘1,5 afstand’ moet houden om verspreiding van het Coronavirus..
Meer info..

Stickers ‘Hier staan a.u.b.’

De sticker ‘hier staan a.u.b.’ kan gebruikt worden om de positie en looprichting op de vloer aan te geven voor uw klanten.
Meer info..

Stickers ‘Persoonlijke ruimte’

De stickers persoonlijke ruimte worden geleverd als losse ronde stickers en zijn heel makkelijk aan te brengen op gladde, droge en schone ondergronden.
Meer info..

Stickers ‘Handen wassen’

De stickers handen wassen worden geleverd als losse ronde stickers en zijn heel makkelijk aan te brengen op gladde, droge en schone ondergronden.
Meer info..

Stickers ‘Mondkap verplicht’

De stickers mondkap verplicht worden geleverd als losse ronde stickers en zijn heel makkelijk aan te brengen op gladde, droge en schone ondergronden.
Meer info..

Stickers ‘Nies in je elleboog’

De stickers nies in je elleboog worden geleverd als losse ronde stickers en zijn heel makkelijk aan te brengen op gladde, droge en schone ondergronden.
Meer info..

Stickers ‘Geen handen schudden’

De stickers geen handen schudden worden geleverd als losse ronde stickers en zijn heel makkelijk aan te brengen op gladde, droge en schone ondergronden.
Meer info..